Samen een B&B starten maar dan wel op een mooie locatie en het liefst iets typisch Limburgs : vakwerk. Dat was wat we zochten. De Munsterhoeve was dan ook liefde op het eerste gezicht.  Samen 5 kinderen die allen zelfstandig wonen. Marcel als rasechte ondernemer uit Sittard en Karin uit Rotterdam-Zuid 

Onze grote liefdes zijn onze kinderen, de huisdieren, muziek en genieten van alles wat het leven te bieden heeft. Een terrasje, fietsen en wandelen met Joop. De omgeving leent zich er uitstekend voor. 

Als we zelf op vakantie gaan genieten we erg van Nederland, de wadden eilanden en Zuid-Limburg hebben speciaal plekje in ons hart. 

Samen willen we ervoor gaan zorgen dat je een fijne tijd gaat krijgen als je bij ons komt logeren. 

Tot snel, Marcel en Karin

Karin en Marcel

Onze (ome) Joop

Joop is een kruising poedel en cocker, ook wel cockapoo genoemd. Een heerlijke knuffel die het liefst de hele dag op je schoot ligt. We wandelen graag in de omgeving van Munstergeleen met Joop.
Joop is van 2016 en is een makkelijke hond, alles is een feestje voor Joop. En dat is hij ook voor ons.
Onze hond en poezen komen niet in het B&B gedeelte, alleen in onze privé ruimtes.
.
De munsterhoeve

Onze Freek en Suzanne

We waren op zoek naar kittens en het liefst een Spynx of kruising daarvan vanwege het karakter. Toen we bij Freek en zijn broer gingen kijken zagen we daar de moeder: Suzanne. En eigenlijk was moeder ook op zoek naar een goed huisje. De keuze was snel gemaakt, moeder en zoon mochten met ons mee. Het is een super stel en genieten elke dag van ze.
Onze hond en poezen komen niet in het B&B gedeelte, alleen in onze privé ruimtes.
De munsterhoeve

Reserveren

Wil je ook genieten van onze B&B , de ligging en alle faciliteiten? 

Wij hopen je te mogen verwelkomen op de Munsterhoeve !