Samen een B&B starten maar dan wel op een mooie locatie en het liefst iets typisch Limburgs : vakwerk. Dat was wat we zochten. De Munsterhoeve was dan ook liefde op het eerste gezicht.  Samen 5 kinderen die allen zelfstandig wonen. Marcel als rasechte ondernemer uit Sittard en Karin uit Rotterdam-Zuid 

Onze grote liefdes zijn onze kinderen, de huisdieren, muziek en genieten van alles wat het leven te bieden heeft. Een terrasje, fietsen en wandelen met Joop en Sammy. De omgeving leent zich er uitstekend voor. 

Onze vrije tijd brengen we door in ons huisje in het bos op de Veluwe, maar de Wadden en Zeeland zijn buiten ons mooie Limburg ook favoriet. 

Samen willen we ervoor gaan zorgen dat je een fijne tijd gaat krijgen als je bij ons komt logeren. 

Tot snel, Marcel en Karin

Karin, Marcel, Joop en Sammy

Onze Joop en Sammy

Onze zwarte Joop is een cockapoo uit 2016, een heerlijke knuffel en allemansvriend. Sammy de kleine dame is uit 2021 en een kruising poedel en pomeriaan, We wandelen graag in de mooie omgeving van Munstergeleen met ze. Het is een geweldig stel en altijd beschikbaar voor knuffels ! Onze honden en poezen komen niet in het B&B gedeelte, alleen in onze privé ruimtes.
joop en sammy

Onze Freek en Suzanne

We waren op zoek naar kittens en het liefst een Spynx of kruising daarvan vanwege het karakter. Toen we bij Freek en zijn broer gingen kijken zagen we daar de moeder: Suzanne. En eigenlijk was moeder ook op zoek naar een goed huisje. De keuze was snel gemaakt, moeder en zoon mochten met ons mee. Het is een super stel en genieten elke dag van ze. Onze honden en poezen komen niet in het B&B gedeelte, alleen in onze privé ruimtes.
De munsterhoeve

Reserveren

Wil je ook genieten van onze B&B , de ligging en alle faciliteiten? 

Wij hopen je te mogen verwelkomen op de Munsterhoeve !